Det siger vores kunder

allergi æteriske olier, æteriske olier, aromaterapi, forholdsregler ved brug af æteriske olier, kontakt, om os, hvad er æteriske olier, kundeanmeldelser

Din kundeanmeldelse:

Har du købt et produkt hos os, eller har du været i kontakt med vores kundeservice, vil vi blive glade for, hvis du vil dele din oplevelse med os. Har du dit eget website, har du mulighed for at få henvisning til det.

Du kan skrive din bedømmelse her: “Din mening er vigtig for os”


Super service, hurtig ekspedition og levering. Varerne matchede billeder og beskrivelser på shoppen, og var pakket fint med brug af genbrugsmaterialer. Love it!

5

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg elsker mine økologiske olier fra mimie.dk

5

Hurtig levering og mega fantastisk diffuser 🙏🏻💖🌺

5

Kunne ikke være mere tilfreds, både med produkt og kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5

Hurtig levering, super kunde service og lækre varer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5

Jeg har altid mine roller balls med i tasken. Tak for hurtig levering og god vejledning.

🌺👍🌺

5

Simpelthen den bedste hårfarve – dufter skønt og mit hår er bare så flot!

Color Cream Nougat Brown 5

Supergod kvalitet, gode priser, god og personlig kundeservice !!!

Jeg købte en diffuser til æteriske olier. Havde egentlig bestilt en anden model, men fik en god snak med kundeservice, og bestilte model Sarah. Ingen problemer overhovedet. Var lidt bekymret for om kvaliteten af diffuseren nu også er i orden, fordi der ikke er anmeldelser på nettet af denne. Jeg er meget positivt overrasket, diffuseren er i rigtig, rigtig god kvalitet med touch- betjening, brummer en lille smule som ventet, og kan fylde både store og små rum med æterisk olieduft.

Så jeg giver 5 stjerner for god hjemmeside, tilgængelig og dygtig kundeservice, supergod kvalitets diffuser til en ok pris og lynhurtig forsendelse.

Sarah Ultra Nebulizer Sort Alu 5

Superfin sæbepose – og megahurtig levering

5
angelica root essential oil

Vil gerne anbefale de lækre økologiske olier fra NHR Organic Oils. Jeg bruger både de æteriske olier og basisolierne. Og så har I en super kundeservice med rigtig hurtig levering.

5

Jeg elsker bare den diffuser. Den er så flot og dens lyde af vand virker dejligt afslappende. Tak for råd og vejledning og en super kundeservice.

5

Jeg bliver simpelthen nødt til at sende jer det største skulderklap. Sjældent har jeg oplevet så skøn kundeservice, hvor I både svarer hurtigt tilbage på mail – hvor I tager jer tid til at skrive, så fin, omhyggelig og uddybende mail, hvor I også henviser til viden og forskning. Og derudover jeres gode service i telefonen, da jeg ringede og havde uddybende spørgsmål ift valg af olie. Kvinden jeg snakkede med her, var så sød, og selvom jeg ville tilføje mere til min kurv, selv efter jeg havde betalt, hjalp hun mig hurtigt igennem dette på fineste vis.
Jeg har allerede modtaget min vare. Og jeg er mundlam. Varerne var forsigtigt pakket ind, der var et the brev, og det fineste håndskrevet kort. TAK for jeres fine gave i form af limeolien! Nøj, hvor kan jeg slet ikke vente med at prøve begge slags olier.
De skal allerede i brug om et par uger i forbindelse med bachelorprojekt, og jeg kan slet ikke vente med at se, om olierne kan støtte netop vores klasse med at finde indre ro.
TAK TAK TAK for ægte god betjening! Næste gang jeg skal have noget, så skal det i den grad være fra jer.

5

Dejligt at kunne farve sit hår med en naturlig hårfarve uden kemikalier. Den dufter godt og mit hår er blevet så flot og naturligt. Tak for hurtig levering – jeg handler helt sikkert hos jer igen. 5 stjerner fra mig.

Color Cream Nougat Brown 5

Jeg har længe (5-6 år) døjet med en dårlig og urolig søvn. Jeg har nu investeret i en diffuser, som kører med en antistress olieblanding om aftenen. Inden jeg skal i seng, smører jeg lidt æterisk olie (en blanding med bl.a lavendel – “sov sødt”) blandet med basisolien på håndled og brystkasse. Og på trods af min naturlige skepsis må jeg sige, at jeg sover som en drøm. Ikke så mange mærkelige drømme og uro om natten. Og jeg er faktisk ret udhvilet når jeg vågner om morgenen. Så tusind tak til Mimie for gode råd og fantastisk service.

5

Helt fantastisk service! Jeg har været virkelig glad for min diffuser, men pludselig virkede den ikke mere. Jeg skrev til kundeservice som sendte en ny samme dag. Virkelig god oplevelse! Har købt olier fra dem flere gange og de er virkelig god kvalitet. Tak!

5

Jeg er vildt glad for min diffuser. Den giver min klinik en skøn atmosfære og behandlingerne er dejligt afslappende med skønne dufte af lavendel aroma og dæmpet musik fra diffuseren.

Yun Aroma Ultrasonic Diffuser 5

Super kundeservice og hurtig levering.

Frankincense Æterisk Olie 5

Jeg har ledt efter en taske til mine olier og den har jeg fundet her. Passer lige til mig.

Taske til 12 æteriske olier 5

Hurtig levering & god kundeservice. Kan iøvrigt varmt anbefale denne duftolie.

5

Fantastisk diffuser – den er så smuk og spiller det dejligste, afslappende musik. Tak for god vejledning i valg af min diffuser. Super kundeservice.

Yun Aroma Ultrasonic Diffuser 5