NHR Organic Oils

 

NHR Organic Oils – Det største udvalg af Soil Association Certificerede økologiske æteriske olier i verden.

Du kan se alle produkter fra NHR Organic Oils her.

NHR Organic Oils har i mere end 20 år specialiseret sig i økologisk certificerede æteriske olier og sælger i dag nogle af de reneste olier i verden.

Næsten alle olier er food grade certificerede (godkendt til brug i føde- og drikkevarer), den højeste økologiske kvalitet på markedet.

Jo renere kvaliteten er af en æterisk olie, desto bedre er den terapeutiske og helbredende virkning. Mange af de æteriske olier, der er på markedet i dag, er af meget lav kvalitet – endda nogle af de økologiske – og mange er blandede med syntetiske kemikalier, som kan være skadelige.

Æteriske olier af dårlig kvalitet har ringe eller ingen terapeutisk effekt, hvilket ofte er grunden til, at folk er skeptiske om egenskaberne af aromaterapi – de har ikke brugt olier af bedste  kvalitet!

Derfor er det vigtigt at købe den højeste kvalitet olie fra en pålidelig og troværdig kilde. NHR Organic Olis bruger kun de reneste certificerede økologiske vegetabilske ingredienser, hvoraf ingen er testede på dyr.

NHR Organic Oils bruger ikke emulgatorer, kunstige farvestoffer eller duftstoffer, syntetiske tilsætningsstoffer eller GMO’er. Deres  analyse- og testprogram sikrer, at de bruger de friskeste og reneste økologiske olier i verden.

Alle produkter er egnede til vegetarer og veganere og ingen ingredienser er testet på dyr. NHR er medlemmer af Naturewatch, en non-profit dyrevelfærdsorganisation oprettet for at fremme forebyggelse af dyremishandling.

Kolinka Zinoviev, der er aromaterapeut ved Institut for Klinisk Aromaterapi og uddannet  på L’Institut des Sciences Phytomédicales, fører personligt tilsyn med udvælgelsen af hver økologisk æterisk olie. Dette sikrer, at du køber den højeste kvalitet af certificerede økologiske olier i verden.

nhr organic oils æteriske olier

  NHR GB Org 05