Sæberiget

sæberiget

Om Sæberiget:

Sæberiget er en lille dansk virksomhed, der med tanke på økologi og kvalitet har udviklet sæber, cremer, saltskrubs m.m til hudpleje og wellness.

Sæberiget ejes og drives af Bente Staal, der er oprindelig uddannet som jordemoder og har altid interesseret sig for sundhed og miljø. Hun har igennem sit arbejde fået indsigt i, hvad skadelige stoffer og kemi kan gøre ved vores krop og vores miljø.

Sæberigets produkter er håndlavede og fremstillet efter gennemtænkte principper. Alle produkter indeholder så mange økologiske og naturlige råvarer som overhovedet muligt.

Alle SæbeRigets produkter er godkendt under EU´s registrering af kosmetiske produkter i CPNP. Derud over er der lavet sikkerhedsvurderinger for alle produkter så alt derved lever op til de gældende regler på området.

De fleste produkter, deriblandt koldrørte faste sæber, kropsolier, og bade bodyscrubs er 100 % økologiske produkter.

 

Hos Sæberiget arbejdes der ud fra ideen om at undgå så mange kemiske stoffer som muligt, både i kropsprodukter og i dagligdagen som sådan.

Sæberiget bruger håndplukkede urter og blomster fra den Vestjyske natur og har egen have med bl.a. lavendel, morgenfrue og hybenroser. Fyrrenålene er indsamlede i Aal Plantage, som ligger lige ud til den Vestjysk kyst.

Produceret i Danmark:

Sæberiget
6840 Oksbøl
Danmark

om sæberiget