Pranarom Scientific Aromtherapy

 

Se alle produkter fra Pranarom her

Pranarôm er et laboratorium med speciale i videnskabelig og medicinsk aromaterapi. Det blev grundlagt i 1991 af Dominique Baudoux, en velkendt farmaceut og aromatologist, meget værdsat for sine bøger om aromaterapi.

I årenes løb, er den lille familievirksomhed vokset kraftigt og distribuerer i dag  sine produkter gennem hundredevis af butikker.

Under ledelse af Dominique Baudoux og Sergio Calandri er Pranarôm er en af verdens førende indenfor videnskabelig og medicinsk aromaterapi. Sundheds- og wellness produkter sælges på og i mere end 10.000 apoteker og specialbutikker.

Uddannelse:

Pranarôm uddanner sine kunder og brugere af æteriske olier gennem et rigt træningsprogram.

Hvert år bliver over 600 farmaceuter og sundhedspersonale uddannet i videnskabelig aromaterapi på Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux.

Kurserne er anerkendt indenfor aromaterapi. De er for det meste er godkendt af officielle organisationer, der giver deltagerne mulighed for at opnå støtte til uddannelse eller finansiering.

Pranarôms videnskabelige afdeling, samt Dominique Baudoux selv, giver forelæsninger på universiteter & apoteker i Belgien og Frankrig.

Pranarôm uddanner  også forhandlere gennem et dynamisk netværk af professionelle trænere i Frankrig, Belgien og Spanien.

De bedste flygtige, vegetabilske olier CTEO

I hele verden refereres der til Pranarom i videnskabelig aromaterapi pga. kvaliteten af deres råvarer. Pranarom har mere end 300 æteriske olier – alle er 100% rene og naturlige.

Pranarôm er først og fremmest et synonym for ekspertise.  Hvert eneste parti af æterisk olie er botanisk og biokemisk defineret og videnskabeligt analyseret ved gaschromatografi.

Pranarôm går ikke på  kompromis med renheden og komponenterne i de æteriske olier . De er i dag officiel leverandør af æteriske olier i løs vægt til  de mest prestigefyldte mærker i verden indenfor skønhed, hudpleje og sundhed, (Estee Lauder) og apotek (Pfizer, Capsugel).

Produkter af bedste kvalitet

Pranarôm udfører fysisk og kemisk kvalitetskontrol. For hver æterisk olie laves fysiske tests såsom brydningsindeksanalyse, optisk rotationsanalyse, densitetsmåling, flammepunktsberegning osv. Kemiske test, der laves er chromatografi og massespektrometri. Lugt, farve og tekstur er også bedømmes efter  strenge standarder.

Pranaroms 10 største fordele:

  • Beherskelse  af de biokemiske karakteristika (chemotypes) af æteriske olier.
  • Kvalitetsgaranti : “QC3” systemet, fysisk-kemiske og spektrograf analyse af tre uafhængige laboratorier.
  • Tæt samarbejde og forhold  med destilleri medarbejdere.
  • Ekspertise: et team af forskere og videnskabsmænd, der har ansvaret for at udvikle og analysere aktivitet &  toksicitet af æteriske olier.
  • International tilstedeværelse på udenlandske universiteter og ved videnskabelige konferencer .
  • Tilgængeligheden af en lang række vilde råstoffer eller materialer med økologisk certificering (revision  Certisys-BE1 ).
  • Over 250 referencer for chemotyped æteriske olier og plantebaserede og økologiske olier.
  • Udvikling i  laboratorier af flere færdige produktlinjer baseret på chemotyped æteriske olier.
  • International ekspertise i formuleringen af højtydende aromatiske synergier.
  • Uddannelse : uddannelsesprogrammer, seminarer og workshops.

 

PRANARÔM INTERNATIONAL SA
Avenue des Artisans, 37
7822 Ghislenghien
Belgien

Tlf. +32 (0) 68 264 364

Fax +32 (0) 68 331 89

Website: www.pranarom.com