Hybenkerneolie Økologisk

289,00 DKK

Økologisk hybenkerneolie er velegnet som massageolie, til ansigts-, hud- og hårpleje.

Olien er koldpresset. Oprindelsesland: Bulgarien

Soil Association Health & Beauty Økologisk Certifikat
Soil Association Food Grade Økologisk Certifikat

Soil Association

 

 

 

100 ml

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Økologisk hybenkerneolie (Rosehip Oil) / Mosqueta Rose (Rosa canina)

Økologisk hybenkernolie fra NHR Organic Oils  udvindes på traditionel vis ved koldpresning af hybenkerner fra Bulgarien. Ved koldpresning bevares alle de vigtige egenskaber af olien.

 

Olien fra kernerne indeholder retinol (vitamin A), vitamin C og essentielle fedtsyrer. I kombination udgør disse næringsstoffer en nærende hudplejeolie fuld af naturlige anti-oxidanter.

 

Hybenkerneolie har en dyb orange/rød farve og duften er sødlig.

 

Hybenkerneolie har mange terapeutiske egenskaber:

 

  • Pg.a oliens unikke fugtgivende egenskaber, er den yderst velegnet til hudpleje
  • Olien er klinisk testet med resultater, der viser at olien mindsker forekomsten af rynker og balancerer hudens fugtighedsniveau.
  • Olien virker beroligende på huden.
  • God “førstehjælpsolie” ved solskoldninger

 

Brug af hybenkerneolie:

 

Hudpleje:

 

  • Olien er virkelig god til folk med følsom hud
  • Hybenkerneolie indeholder A-vitamin, som hjælper med til at udsætte virkningerne af hudens ældning.
  • Hybenkerneolie indeholder  en stor mængde af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, der understøtter en sund hud.
  • Olien indholder linolsyre og linolensyre, som er vigtige næringsstoffer til huden.
  • Olien bruges i en lang række hudplejeprodukter og kan bruges til dagligdags hudpleje.

 

Hårpleje:

 

Hybenkerneolie giver glans og fugt til farvet, permanentet og beskadiget hår.

 

Aromaterapi:

 

Egentlig er hybenkerneolie ikke en æterisk olie, men den omtales som en æterisk olie på grund af dens egenskaber. Selv om olien er vegetabilsk, er det ikke en bæreolie som f.eks vindruekerneolie eller mandelolie er.

Hybenolie bruges ofte i aromaterapiprodukter, især i aromaterapi hudpleje og massage.  Olien har egenskaber, der styrker hudens struktur og elasticitet, og så dufter den dejligt.

Olien kan anvendes ufortyndet på huden og derved opnåes den største effekt.

 

Ansigtspleje:

 

Hybenkerneolie er en dejlig ansigtsolie. Hvis du har akne eller er tilbøjelig til at få akne eller uren hud, skal du ikke bruge hybenkerneolie.

 

Oprindelsesland: Bulgarien

 

Opbevares køligt og væk fra sollys.

 

 

 

Bemærk venligst, at på grund af en midlertidig mangel på 100 ml firkantede flasker, som er fremstillet af genbrugsglas på en italiensk fabrik, er olien tappet og bliver leveret i denne flaske.

 

 

 

 

NHR Organic Oils bruger ingen konserveringsmidler i deres produkter. 99% af andre økologiske og naturlige producenter bruger konserveringsmidler, der giver en længere holdbarhed, men vil du udsætte din krop for det? NHR Organic Oils er ikke parate til at gå på kompromis på nogen måde med renheden. Der tappes derfor hver dag i små mængder. Holdbarheden kan være kortere (fra 6 måneder op til 2 år), men til gengæld bruger du de reneste certificerede økologiske produkter, du kan købe i verden.

 

Økologisk Certifikat – denne æteriske Olie er certificeret økologisk af Soil Association, der betyder, at du kan være sikker på, at den er fremstillet med de højeste etiske og miljømæssige standarder. Soil Association standarder overstiger den britiske regerings minimumskrav til økologiske produkter på mange områder, men især i dyrevelfærd, GM og brugen af pesticider.

 

Soil Association Health & Beauty Økologisk Certifikat
Soil Association Food Grade Økologisk Certifikat
Producentens Sikkerhedsblad
Gas Liquid Chromatography (GLC)

Soil Association