Jasmin Ren Æterisk Olie

299,00 DKK

Olie udvundet af den smukke,det hvide blomst fra jasminplanten.

Jasminolie er en kostbar olie og er derfor oftest fortyndet. Denne olie er ufortyndet.

Olien har den skønneste blomsterduft og har en lang række aromaterapeutiske egenskaber.

Soil Association

 

 

2,5 ml

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Ubehandlet  & ufortyndet Jasmin (Jasminum grandiflorum ) 2,5 ml

 

Duften af denne koncentrerede æteriske olie er varm, fyldig, sensuel, blomsteragtig og sød.

 

Olien er meget dyr at producere pga. den store mængde blomster, der bruges til at fremstille små mængder jasminolie. Denne jasmin olie  er IKKE fortyndet.

 

Jasminplanten har en smuk, fint duftende, hvid blomst, der kan fylde en have med en sød duft, og jasminolie er en af de æteriske olier, der kan anvendes i massage, aromaterapi. Olien anvendes i mange kosmetikprodukter samt parfume.

 

  • I Kina og Indien bruges jasminolie som elskovsmiddel.
  • Olien virker afslappende og kan i en diffuser give en rolig nattesøvn.
  • Olien blødgør og fugter huden, og dette gør den ideel til brug i en hudpleje, hvor den er særlig gavnlig for tør hud.

 

Brug olien til massage, i karbad eller i en diffuser  for at nyde både duften og de terapeutiske egenskaber. Olien er også velegnet til aromaterapi masage eller ti brug i hudplejeprodukter.

 

Kemiske bestanddele – Benzyl, acetat, e-phytolestergrupperne, geranyl linalol

 

Ekstraktion – Fremstillet ved solventekstraktion

 

Oprindelsesland – Egypten/Indien

 

NHR Organic Oils bruger ingen konserveringsmidler i deres produkter. 99% af andre økologiske og naturlige producenter bruger konserveringsmidler, der giver en længere holdbarhed, men vil du udsætte din krop for det? NHR Organic Oils er ikke parate til at gå på kompromis på nogen måde med renheden. Der tappes derfor hver dag i små mængeder. Holdbarheden kan være kortere (fra 6 måneder op til 2 år), men til gengæld bruger du nogle af de reneste certificerede økologiske produkter, du kan købe i verden.

 

Økologisk Certifikat – denne æteriske olie er certificeret økologisk af Soil Association, der betyder, at du kan være sikker på, at den er fremstillet med de højeste etiske og miljømæssige standarder. Soil Association standarder overstige den britiske regerings minimumskrav til økologiske produkter på mange områder, men især i dyrevelfærd, GM og brugen af pesticider.

 

Soil Association Health & Beauty Økologisk Certifikat
Producentens sikkerhedsblad

Soil Association

 

 

 

  • Opbevares utilgængeligt for børn
  • Undgå kontakt med øjnene.
  • Må ikke indtages.
  • Opbevares køligt.
  • Brug aldrig æteriske olier ufortyndede på huden.
  • Brug ikke æteriske olier på børn.
  • Brug ikke æteriske olier, hvis du er gravid, er kronisk syg, har epilepsi, astma eller forhøjet blodtryk uden at konsultere din læge først.

Du kunne også være interesseret i...

  • Økologisk Mandelolie Sød

    Sød Mandelolie Økologisk

    159,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Rose Absolute æterisk olie

    Rose Absolute Æterisk Olie

    279,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Kamilleolie romersk

    Kamille Æterisk Olie (Romersk)

    249,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Frankincense essential oil

    Frankincense Æterisk Olie (Neglecta)

    199,00 DKK
    Tilføj til kurv