Kanel Økologisk Æterisk Olie

179,00 DKK

Kraftig  æterisk olie velegnet til aromaterapi.

Brug f.eks olien til massage eller i aromadiffuser. Skal anvendes med forsigtighed.

10 ml

Soil Association

 

 

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Kanel æterisk olie af kanelblade (Cinnamomum zeylanicum)

 

Kanel æterisk olie er en kraftig æterisk olie, der i aromaterapi bruges til at stimulere fordøjelsen, styrke immunforsvaret og give lindring ved hoste og forkølelse. Olien udvindes ved dampdestillation af bladene på kaneltræet. Kaneltræet stammer fra Sri Lankas højland og er et lille stedsegrønt træ med brun aromatisk bark, ovale blade, hvide blomster og blåhvide bær.

 

I det sydlige Indien, Madagaskar og andre dele af det sydøstlige Asien, har kanel længe været brugt som et krydderi i madlavning, men er også blevet brugt i århundreder til at hjælpe på cirkulation, fordøjelse og immunforsvar . Den indre bark er alt for kraftig til brug i almindelig aromaterapi, mens bladene giver en meget mildere olie.

 

Kanel er en af de ældste krydderier, man kender. Det blev værdsat i det gamle Egypten, ikke blot som et lægemiddel, men blev også brugt til balsamering. Kanel er omtalt i Bibelen, og var engang så dyrebart, at det blev anset for mere værdifuldt end guld.

 

Olie fra kanelblade har en varm og krydret duft, og et let gult skær, der adskiller den fra den rød-brune farve fra kanel barkolie.

 

Kanel æterisk olie blander godt med: ingefær, frankincense, myrra, appelsin og ylang-ylang

 

Kanelbarkolie er meget kraftig og skal fortyndes inden kontakt med huden for at undgå irritation. Olien kan ved forkert brug give  hudirritation.

 

 

 

 

*UNDGÅ BRUG AF KANELBARKOLIE UNDER GRAVIDITET*

 

Kemiske bestanddele (INCI): Eugenol, b-caryophyllene, eugenol acetate

 

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonene, Linalool, Benzyl Benzonate, Citronellol, Eugenol, Cinnamal, Cinnamyl (naturligt forekommende i æteriske olier) – kan give allergi og hudirritation

 

INCI: Cinnamomum zeylanicum Oil

 

Kanelolie har mange egenskaber. Hvis olien bruges i aromaterapi skal den bruges fortyndes i en basisolie/bæreolie. Brug gerne olien i aromadiffuser, hvor den giver en skøn duft.

 

NHR Organic Oils bruger ingen konserveringsmidler i deres produkter. 99% af andre økologiske og naturlige producenter bruger konserveringsmidler, der giver en længere holdbarhed, men vil du udsætte din krop for det? NHR Organic Oils er ikke parate til at gå på kompromis på nogen måde med renheden. Der tappes derfor hver dag i små mængeder. Holdbarheden kan være kortere (fra 6 måneder op til 2 år), men til gengæld bruger du de reneste certificerede økologiske produkter, du kan købe i verden.

 

Økologisk Certifikat – denne æteriske Olie er certificeret økologisk af Soil Association, der betyder, at du kan være sikker på, at den er fremstillet med de højeste etiske og miljømæssige standarder. Soil Association standarder overstiger den britiske regerings minimumskrav til økologiske produkter på mange områder, men især i dyrevelfærd, GM og brugen af pesticider.

 

Soil Association

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Christmas Spice Essential Oil Blend Æterisk Olie

    Christmas Spice Æterisk Duftolie

    169,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Myrra æterisk olie

    Myrra Ren Æterisk Olie 9 ml

    299,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • kanelbark

    Kanel (bark) Æterisk Olie

    219,00 DKK
    Tilføj til kurv