Myrra Ren Æterisk Olie 9 ml

299,00 DKK

Myrra æterisk olie (Commiphora myrrha)

Myrra har afslappende virkning og kan bruges til meditation. Olien er velegnet til hudpleje, bl.a til rynker, uren hud og ar.

I aromaterapi kan myrra bruges til massage eller  i en diffuser.

9 ml

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Myrra æterisk olie (Commiphora myrrha)

 

Myrra æterisk olie har en afslappende virkning og kan bruges til meditation. Olien er velegnet til hudpleje, specielt moden hud.

 

Myrra  bruges som røgelse i mange kulturer til  at hylde guderne, og var en af gaverne som de tre vise mænd bragte til det lille Jesusbarn. Olien er den af de mest anvendte olier i verden.

 

Myrra er en essentiel olie med en bred og interessant historie. Denne ydmyge busk har optrådt i en lang række historiske optegnelser, der går næsten 4000 år tilbage. I det gamle Egypten blev myrra brugt både kosmetisk og medicinsk, bl.a til balsamering af mumier, men også til hudpleje til velhavende kvinder.

 

Olien har en træagtig, jordnær, krydret og lidt frugtagtig aroma, som er beroligende og afslappende.

 

Aromaterapi:

 

I moderne aromaterapi kan Myrra bruges til at behandle en lang række fysiske og følelsesmæssige lidelser.

 

  • Olien er almindeligt anvendt i aromaterapi til massage. Olien skal fortyndes i en bæreolie, bedst er jojobaoliemandelolie, og fraktioneret kokosolie.
  • Den kan også tilsættes til et varmt bad eller påføres direkte på huden.
  • Du kan bruge myrraolie i en diffuser. Myrra siges at hjælpe med at stresse af og tænke mere positivt.

 

Blander godt med: bergamot, frankincense, tysk kamille æterisk olie.

 

Udvindes: ved dampdestillation harpiks fra et træ kaldet Commiphora myrrha, som er almindeligt i Afrika eller Mellemøsten.

 

Indeholder: germacren B / isomer & epicurzerone, lindestrene, curzerene

 

INCI: Commiphora myrrha

 

  • Undgå brug sammen med alkohol.
  • Olien må ikke bruges af børn og gravide.
  • Opbevares utilgængeligt for børn
  • Undgå kontakt med øjnene.
  • Må ikke indtages.
  • Opbevares køligt.
  • Brug aldrig æteriske olier ufortyndede på huden.
  • Brug ikke æteriske olier, hvis du er gravid, er kronisk syg, har epilepsi, astma eller forhøjet blodtryk uden at konsultere din læge først.

 

Wild Crafted:

 

Betyder at olierne er fremstillet af udyrkede planter indsamlet fra deres naturlige voksesteder. Dette giver meget fine æteriske olier af høj kvalitet, fordi planterne/træerne får lov til at vokse i et miljø, som de er tilpasset. Der høstes efter bæredygtige principper for at sikre, at fremtidige afgrøder ikke beskadiges.

 

Før du bruger æteriske olier, bedes du læse Essential Oil Safety information. Du vil finde dette på indlægssedlen sammen med olien.

 

Producent: Tisserand Aromatherapy. Made in England

 

Tisserand Aromtherapy

Du kunne også være interesseret i...

  • Frankincense æterisk olie boswellia carterii

    Frankincense Æterisk Olie

    239,00 DKK
    Tilføj til kurv