Tree & Earth Creams – Pure Natural Skincare

Tree & Earth Creams – vegansk luksus hud- og hårpleje

Tree & Earth produkter er helt rene, økologiske og 100% plantebaserede hud- og hårplejeprodukter, der er fremstillet af nøje udvalgte råvarer og ingredienser. Alle produkter er lavet ved lave temperaturer for at bevare alle de gode egenskaber i råvarerne.

Alle produkter er Vegan varemærkeregistrede og de fleste råvarer er certificerede økologiske eller kommer fra bæredygtig vildthøstet produktion. Alle produkter håndlaves efter nøje udvalgte opskrifter i eget værksted på Ærø.

Alle produkter er udviklet ud fra en overbevisning om, at den mest effektive og sunde hudpleje kun skal indeholde 100% rene og naturlige ingredienser og IKKE indholde kemikalier, parabener, palmeolie, GMO-ingredienser og andre tilsætnings- og fyldstoffer. Derfor er alle produkter hos Tree & Earth Creams 100% naturlige og/eller økologiske.

Ingen palmeolie

Sol Nicolajsen, der er produktudvikler hos Tree & Earth Creams  har valgt ikke at bruge palmeolie i nogen af produkterne. Ikke fordi palmeolie er usund for vores hud, men fordi produktion af palmeolie er agressiv og  ikke-bæredygtig.  Hvert år ryddes tusindvis af hektar regnskov i Asien for at gøre plads til palmeolieproduktion til stor skade for dyr og skrøbelige økosystemer. Så derfor fravalg af palmeolie i Tree & Earth produkter.

 

Sol Nicolajsen Tree & Earth Creams

 

Solveig Nicolajsen er grundlægger og produktudvikler bag Tree & Earth Creams og er passioneret for at udvikle helt  rene økologiske og veganske hud- og hårplejeprodukter.

Hun bor sammen med sin familie på den lille  ø Ærø i Syddanmark, og alle Tree & Earth produkter er håndlavet med kærlighed og yderste omhu i værkstedet på Ærø.

“Her er det vidunderligt fredeligt, luften er ren og havet er altid tæt – det er simpelthen et smukt sted at bo og  skabe fra”.

 

 

 

Producent:

Tree & Earth Creams
Skæphøjvej 6
5985 Søby
Ærø
DK-Danmark

 

Tree and Earth Creams