Viabill – betal rente- & gebyrfrit

 

Viabill mimie

 

Hvad er ViaBill?

Du kan betale med ViaBill i tusindvis af webshops, og skal kun have dit sædvanlige betalingskort ved hånden første gang, du vælger ViaBill i en webshop. Mere kræver det ikke at betale med ViaBill. Og så er det gratis.

Viabill trækker automatisk betalingen fra dit kreditkort efter 30 dage. Hvis du senere ønsker, at beløbet ikke skal betales på én gang, men deles i op til 10 bidder (eller færre hvis du ønsker), kan du oprette en konto hos Viabill med op til 5.000 kr til rådighed, som du kan bruge i alle webshops, og som koster 49 kr pr måned. Du betaler kun gebyret sålænge, du bruger kontoen.

Ønsker du en endnu højere kreditramme på op til 20.000 kr på markedsvilkår, kan du ansøge herom.

Hvem kan få ViaBill?

Alle, der er fyldt 18 år og har en folkeregisteradresse i Danmark, kan betale med ViaBill, hvis de består Viabills kredittjek. Det tager ganske få sekunder, og svaret kommer med det samme.

ViaBill er din mulighed for at handle hos Mimie og dele betalingen over 10 måneder. Eller hurtigere – det bestemmer du selv.

Hvordan virker ViaBill?

 • Klik ind på en shop, læg varer i kurven og gå til betaling
 • Vælg ViaBill som betalingsløsning og indtast få oplysninger
 • Viabill foretager en hurtig kreditvurdering, og du får svar med det samme
 • Når Mimie har behandlet din ordre, modtager du en mail med log-ind til Mit ViaBill, hvor du kan se dine ordrer og info om betaling.
 • Du kan nu i ro og mag vurdere varerne, og eventuelt returnere de varer, du ikke ønsker iht Mimie salgs- og leveringsbetingelser. 30 dage efter webshoppens afsendelse af ordren, hæver ViaBill automatisk betalingen fra dit betalingskort. Alt er uden omkostninger for dig.

Fordele ved ViaBill

 • Du modtager varen, inden du betaler.
 • Hvis du senere ønsker det, kan du dele betalingen ud over flere måneder.
 • Der er ingen gebyrer eller renter. Kun hvis du aktivt vælger Viabills konto, hvor der betales tilbage over flere bidder, opkræves du et fast månedsgebyr.

Sådan betaler du med Viabill

 1. Tilføj dine varer til kurven, gå til kassen og vælg ViaBill som betalingsform
 2. Indtast dine oplysninger – navn, adresse og kreditkortoplysninger som normalt.
 3. Når din ordre er færdigbehandlet og afsendt fra vores lager, modtager du en mail fra Viabill vedr. betaling.