GDPR – EU Persondataforordning

Persondatapolitik

Persondataforordning (GDPR) og privatlivspolitik

Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som du afgiver til os, når du handler på www.mimie.dk

Dataansvarlig:

Mimie.dk
Att.: Peter Mogensen, Indehaver

2. Kontaktoplysninger

Mimie
Aakjærvej 56
DK – 8300 Odder
Telefonnummer: +45 61450648

E-mail: info@mimie.dk

3. Personlige oplysninger

Når du handler hos Mimie.dk registrerer vi følgende personoplysninger: navn, adresse, telefonnummer og email.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger, så vi kan levere varer, du har købt i vores webshop til dig.

Personoplysningerne, som er indsamlet i forbindelse med et køb hos Mimie registreres og opbevares i 5 år. Bogføringsloven kræver, at vi opbevarer regnskaber i 5 år til udgang af et kalenderår.

Oplysninger afgivet til Mimie sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger i vores kundesystemer.

4. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Ved besøg på www.mimie.dk indsamler vi automatisk oplysninger om din IP-adresse, hvilken browser bruger, og hvad du søger efter.

Det gør vi for at kunne optimere af din brugeroplevelse, samt til målretning af markedsføring, bl.a via Facebook og Google.

Når du køber et produkt på vores side, indsamler vi de oplysninger, som du selv giver os, fx dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, hvordan du betaler, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, reklamationer på varer og eventuel korrespondance.

Det gør vi, så vi kan levere de produkter, som du har bestilt og for at kunne administrere dine rettigheder til returnering og reklamation. Oplysninger om dine køb bruges også for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev (ved købets afslutning eller via vores website), indsamler vi oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Du behøver ikke registrere dig med efternavn. Formålet er, at kunne sende nyhedsbreve med relevant indhold til dig. Du kan til enhver tid afmelde dit nyhedsbrev og dermed slettes dine oplysninger.

5. Hvem modtager dine personoplysninger?

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer  videregives til Pakkelabels.dk for at vi kan sende dine varer til dig. Når vi køber fragt registreres de oplysninger, som du kan se på dit track & trace nummer på din pakke.

Dine oplysninger videregives også til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk support og forbedring/udvikling af vores webshop og udsendelse af nyhedsbreve.

Herunder kan du se de relevante databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Pakkelabels: https://www.pakkelabels.dk/sikkerhed/

Mailchimp: Customer EU Data Processing Addendum

Facebook: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Google: google_privacy_policy_da_eu

6. Retsgrundlag:

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningen

7. Følsomme oplysninger ved betaling

Ved indtastning af dankort/kreditkort-oplysninger ved online betaling, sker dette altid på en krypteret side, ligesom transmission af data sker krypteret (i henhold til krav fra PBS). Mimie har på intet tidspunkt adgang til dine følsomme dankort/kreditkort-oplysninger.

8. Dine rettigheder

Som registreret hos Mimie, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig eller anmode om ændringer i din registrering. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og anmodning kan ske ved henvendelse til info@mimie.dk

Du har til altid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Du kan altid tilbagekalde et samtykke, som du har afgivet os. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du kontakte os via email til info@mimie.dk

Du har ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen skal sendes til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

9. Cookies

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Læs vores politik her.

Version

Mimies persondatapolitik er opdateret den 23/5 2018