Logona Hårfarve – hvorfor vælge det?

Logona plantebaserede hårfarver adskiller sig væsentligt fra kemiske hårfarver.

Kemiske hårfarver fjerner hårets naturlige pigment og erstatter det med en syntetisk farve. Som følge heraf kan din naturlige hårfarve ændres fuldstændigt. Det  naturlige farvepigment har en stabiliserende virkning og derfor bliver regelmæssigt kemisk farvet hurtigt skørt, tørt og kedeligt.

Logona Hårfarve giver ekstra skånsom farve, da den kun trænger ind i  den ydre del af hårstrået og danner en beskyttende film omkring håret. Hårets struktur bevares samtidig med at håret får mere fylde og glans.

Dit hårs naturlige farvepigmenter vil skinne igennem Logonas hårfarver. Den endelige farve fremkommer gennem en harmonisk fusion af din oprindelige farve. Med Logona får du din helt egen hårfarve – 100% naturligt.

Hvad er indeholder Logona hårfarve?

Logona bruger kun rene planteekstrakter for at kunne tilbyde dig et 100% naturligt produkt. Farverne er BDHI og NATRUE certificeredeDer er ingen ammoniak, peroxider eller PPD i Logonas farver.

Hvis du bruger andre mærker, der hævder at være naturlige eller veganske, skal du læse ingredienslisten omhyggeligt. De fleste mærker kan indeholde nogle økologiske eller naturlige ingredienser, men for det meste, vil du opdage, at produkterne indholder kemikalier. Logona’s hårfarver indeholder ikke det skadelige stof Lawsone, men udelukkende det uskadelige udtræk fra hennaplanten, Lawsonia Inermis.

“Naturlige” hårfarver kan vildlede forbrugerne:

“Naturlige” hårfarver er ingen sikkerhed: ’Naturlige’ eller ’økologiske’ hårfarveprodukter er ikke nødvendigvis bedre end konventionelle produkter, når det kommer til allergifremkaldende stoffer.

Forbrugerrådet Tænk Kemi har fundet PPD på ingredienslisten i mange hårfarver – også i nogle af dem, der markedsfører sig som naturlige, mildere eller med økologiske indholdsstoffer. PPD  er stærkt allergifremkaldende! Logonas hårfarver indeholder ikke PPD.

TÆNK har testet 83 hårfarveprodukter og du kan læse hele artiklen her.

Farvecremer eller pulver?

Logona Herbal Hair Colour pulver giver dig  fuld fleksibilitet. Der er flere nuancer at vælge imellem. Pulveret skal blandes med vand og du kan kombinere de forskellige farver for at opnå præcis det resultat, du ønsker.
Desuden kan pulveret blandes med kaffe eller sort te for at opnå en mørkere farve. Den eneste ulempe til farverne er, at når blandet blandingen er lavet, skal den straks anvendes og kan ikke gemmes. Du behøver ikke blande alt pulveret, hvis du har kort hår og pulveret kan sagtens gemmes.

Logona Herbal Hair Colour Cremer  kan bruges direkte fra tuben. Bruger du ikke hele tuben, kan du skrue låget på og bruge cremen til en ny hårfarvning senere. Cremehårfarverne dækker gråt hår bedre en pulverfarvene.

Hvordan man opnår den bedste dækning?

Logona hårfarve pulver fås i ti nuancer og den er nem at bruge. Farve cremer fås i fem nuancer. De nuancer kan blandes sammen for at skabe virkelig smukke toner og nuancer i håret.

Logona virker ved at lægge sig uden på hårstrået og trænger ikke ind i håret (kemiske hårfarver trænger ind gennem det yderste lag af dit hår og ændrer strukturen). Dette resulterer i et dejligt, naturligt look og ser ikke “farvet” ud.

Du kan farve dit hår flere gange i træk for at give bedre dækning f.eks. ved grå hår. Logonas farver dækker kun gråt hår med ca. 30% og det kan være nødvendigt at farve flere gange.

Skift fra kemisk hårfarve til Logona?

Ja! Der er mange grunde til at undgå at bruge de skrappe kemikalier, der findes i mange kemiske farvebehandlinger. Logona er et naturligt alternativ til de skrappe hårfarver. Vent mindst 4 til 6 uger efter du har farvet dit hår med kemisk hårfarve. Og test altid på en lille tot hår først.

Hvordan anvendes Logona hårfarve?

Brug plastikhandsker for at undgår misfarvning af dine hænder. Påfør farven i håret – start i hovedbunden og brug gerne en pensel til at fordele farven. Forsæt indtil alt hår er dækket af et tykt lag creme. Dæk håret med den medfølgende plastikhætte. Der er en udførlig brugsanvisning i pakken med hårfarven.

Hvor længe skal farven sidde i håret?

Du må ikke overskride den anbefalede tid på halvanden til 2 timer.  Hvis du ikke synes håret har taget nok farve, kan du gentage farvningen efter 24 timer.

Mit hår har fået grønt skær?

Et grønt skær betyder normalt, at der har været en interaktion med kemikalier eller metaller. Hvis du har farvet eller afbleget dit hår kan der fremkomme et grønt skær ved brug af Logona Henna Black. Brug IKKE Henna Black på afbleget/lyst og gråt  hår.  Test altid på en tot hår før brug, hvis du har brugt kemisk hårfarve.

Hvor lang tid holder hårfarven?

Logona hårfarve er semipermanente og hvis du passer godt på dit hår, kan farven holde 5-6 uger. Hos nogle vil farven blive i håret, men bare aftage i intensitet. Da din naturlige hårfarve vil skinne igennem, vil også udgroninger se mere naturlige ud end ved farvning med kemisk hårfarve.

Logona kvalitetsgaranti

  • Logona Herbal Hair Color opfylder strenge kriterier for kontrolleret naturkosmetik (BDIH og NATRUE)
  • 100% urtebaserede farvestoffer
  • Fri for syntetiske farver, dufte og konserveringsmidler
  • Fri for peroxider, ammoniak og andre kemiske stoffer
  • Logona Herbal Hair Color er særligt blid ved hår og hovedbund

 

 

 

VIGTIGT

Logona har skiftet emballage og navne på deres hårfarver. Herunder kan du se de nye navne efterfulgt af det tidligere farvenummer.

logona prisvindende hårfarve