Returnering

Hos Mimie har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din ordre.

Jeg vil gerne returnere en vare:

  1. Bestil returfragt med PostNord. Returfragt koster 45 kr.
  2. Print og udfyld denne returformular eller skriv til kundeservice@mimie.dk
  3. Pak varerne forsvarligt, inden du sender dem til os
  4. Send varerne til Mimie.dk, Aakjærvej 56, 8300 Odder.

Vi har gjort det nemt for dig at bestille returfragt. Du kan sende med:

  • PostNord QR kode. Du slipper for at printe. Du modtager en mail med en QR kode. Den viser du i pakkeshoppen. Så printer de en label for dig.
  • PostNord pakkelabel. Vi sender dig en returlabel, som skal printes og sættes på pakken, du sender til os.

Husk altid at få kvittering på indlevering!

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal sende en mail til os på kundeservice@mimie.dk eller gøre brug af den fortrydelsesformular, der er vedhæftet din ordrebekræftelse fra os.

Download fortrydelsesformular her

Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med returnering, hvis du har fortrudt dit køb. Returfragt koster 45 kr.

Jeg har selv købt en vare som jeg vil bytte

Ønsker du at bytte en vare til en anden vare, skal du lave en ny bestilling. Herefter returnerer du og henviser til fakturanummeret på din genbestilling på returformularen.

Du skal selv betale for returfragten, men fragten er gratis på din nye ordre.

Jeg har fået en gave, som jeg gerne vil bytte

Hvis du ønsker at bytte en vare, du har fået som gave, skal du lave en ny bestilling. Herefter returnerer du din gave og henviser til fakturanummeret på din genbestilling på returformularen.

Jeg har fået en gave som jeg vil returnere og jeg ønsker ikke at bytte

Ønsker du at returnere en gave, udfylder du vores retur- og fortrydelsesformular

Har du ikke et fakturanummer, oplyser du navnet på den der har købt gaven, så vi kan finde ordrenummeret i vores system. Pengene for gaven, du sender retur, kan kun refunderes til køberens betalingskort. Vi kan desværre ikke overføre pengene til andet betalingskort eller kontonummer.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug eller på anden måde beskadiget den, mens du havde ansvaret for den.

Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten:

Forseglede varer, som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returnerede, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Følgende er undtaget fra fortrydelsesretten:  Levering af gaveindpakning der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Alle produkter, der returneres, skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballage, kan muligvis medføre en værdiforringelse af varen.