Logona Naturkosmetik

Prisvindende produkter i perfekt harmoni med mennesker og natur

Logona Naturkosmetik står for rene og sunde økologiske hud- og hårplejeprodukter til hele familien. Sortimentet er stort og spænder lige fra anti-age hudpleje til herrepleje, kropspleje, make-up og hårpleje. Logona har bl.a. mange prisvindende hårprodukter, ikke mindst deres unikke, veganske cremehårfarver.

Alle Logona-produkter er udviklet og produceret i Tyskland i overensstemmelse med strenge kvalitetskrav. Logona bruger hovedsageligt naturlige råvarer såsom vegetabilske olier, planteolier, urteekstrakter, æteriske olier og aromaer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Produktionen er underlagt GMP (Good Manufacturing Practice).

Kosmetikcertificering BDIH

Logona er testvinder i adskillige økologiske kosmetikundersøgelser og har den tyske økologiske kosmetikcertificering BDIH. Logonas økologiske produkter indeholder ingen syntetiske konserveringsmidler, ingen kunstige farvestoffer, ingen mineralske olier eller kunstige duftstoffer og er uden indholdsstoffer fra dyr. Hud- og hårpleje skabt i harmoni med naturen.

TÆNK anbefaler LOGONA HÅRFARVER – september 2012

 • Tænk har kigget på 30 hårfarver og fundet ekstremt og moderat allergifremkaldende farvestoffer i 20 af dem. Mens de resterende ti indeholder enten svagt allergifremkaldende stoffer eller andre stoffer, som kan være problematiske for miljø eller sundhed. “EU har i snart ti år arbejdet med at gennemgå farvestofferne i hårfarve, for at forbyde de værste af dem. Men Tænk’s test af hårfarver viser, at hårfarver stadig indeholder kemikalier, der kan give problemer for enten miljøet eller sundheden”, siger Rikke Bille, souschef i Informationscenter for Miljø & Sundhed. Til hjemmefarvning anbefaler TÆNK således ud fra testen LOGONAS HENNA HAIR COLOR til hjemmefarvning, da disse ikke indeholder nogle af de skadelige stoffer.
 • OBS: Der findes ca. 100 forskellige farvestoffer, som kan anvendes i sammensætning af hårfarver, heriblandt er der adskillige stoffer, som er kendt allergifremkaldende. Et af disse, PPD (p-phenylenediamine), har været anvendt til farvning af hår de sidste hundrede år, og er kendt som meget allergifremkaldende. En del farvestoffer er beslægtede med PPD og er enten påvist at være allergifremkaldende eller må antages at være det. Foruden PPD er de hyppigst anvendte toluene-2,5-diamine, resorcinol, 4-amino-2-hydroxytoluene og p-aminophenol. Toluene-2,5-diamine erstatter ofte PPD i hårfarver på det skandinaviske marked, men stoffet har de samme allergifremkaldende egenskaber som PPD. (TÆNK, september 2012/lpp)

Logona kvalitetsgaranti

 • Logona naturkosmetik opfylder strenge kriterier for kontrolleret naturkosmetik (BDIH og NaTrue)
 • Fri for syntetiske farver, dufte og konserveringsmidler
 • Fri for paraffinolie eller andre råvarer fra råolie
 • Made in Germany: udviklet og produceret i Tyskland
 • Overvejende veganske produkter
 • Udviklet og produceret uden dyreforsøg
 • Top økologisk kvalitet
 • Ingen brug af genmodificerede planter
 • Produktion i overensstemmelse med strenge økologiske standarder
 • Emballage i genbrugsvenligt materiale

 

 

LOGOCOS NATURKOSMETIK AG