Bæreolier til aromaterapi

Bæreolier til aromaterapi

En bæreolie er en vegetabilsk olie udvundet af planter som regel fra frø, kerner eller nødder. Nogle bæreolier er lugtfri, men generelt har de fleste har en svagt sød, nøddeagtig aroma.

En bæreolie er også en basisolie, der har mange egenskaber i sig selv. Bruger du æteriske olier skal du altid blande med en bæreolie. Og her er der nok at vælge imellem. Du kan derfor sammensætte helt din egen blanding ud fra, hvad din krop og dit sind har bruge for.

En bæreolie er kort sagt en olie, der gør, at du kan bruge æteriske olier på din hud. Du kan også bruge bæreolier i lotions, salver, kropsolier eller til hjemmelavede skrubs.

En god bæreolie bør ikke have en gennemtrængende duft (undtagen kokosolie). Olien kan have en lidt “nøddeagtig” duft, men ikke en duft, der påvirker duften af dit endelige resultat. Hvis en olie luger kraftigt er den blevet harsk og du skal kassere den.

Når du køber en olie, skal du sørge for at købe koldpresset olie. Varme kan beskadige oliens plejende egenskaber, så det er meget vigtigt at bruge koldpressede olier.

Bæreolier (basisolier) kan indeholde fedtopløselige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Køb økologiske bæreolier til aromaterapi her


Få spændende nyheder og modtag gode tilbud

Få 15% på din første ordre

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

Ved indsendelse accepterer du behandling af dine data

Tusind tak

Her er din rabatkode

nyhedsbrev15

Vi glæder os til at modtage din ordre