Bodyscrub med sukker og æteriske olier

Bodyscrub med sukker og æteriske olierHar du tør hud og trænger du til lidt selvforkælelse? Så får du her opskriften på en rigtig lækker bodyscrub med sukker og æteriske olier til kroppen. Den er let at lave, og det er også ret hyggeligt. Du kan variere med alle slags æteriske olier (husk at købe nogle gode æteriske olier, hvor du er sikker på kvaliteten er i top, så er du sikker på ikke at bruge syntestiske duftstoffer på huden).

Bruger du økologisk sukker, kokosolie og æterisk olie kan ud lave en 100% økologisk og kemifri sukkerskrub. Det er også en god veninde-, jule-, eller fødselsdagsgave.

Opbevar din scrub i et glas med låg. Husk at lukke låget ordentligt efter brug – så kan din sukkerscrub holde ret længe.

Der findes mange forskellige glas i alle størrrelser. Næste gang, du er ude og handle ind så kig efter de fine glas. Du kan også pynte dem med egne labels eller fine bånd.

Du skal bruge:

  • 60 gr kokosolie (gerne duftfri) eller mandelolie
  • 90 gr økologisk sukker (rørsukker, hvis du vil have en lidt grovere scrub)
  • 10 dråber pebermynte æterisk olie
  • 10 dråber sød appelsin æterisk olie

Sådan gør du:

Smelt kokosolien i vandbad. Tag olien af varmen og tilsæt de æteriske olier. Bruger du mandelolie, skal du ikke opvarme olien, men bare blande olien godt med de æteriske olier. Bland sukkeret godt med olieblandingen og din sukkerscrub er klar til brug. Hæld blandingen på glas.

Brug sin bodyscrub 1-2 gange om ugen, når du er er i bad. Skyl din krop grundigt, så der ikke er rester af sukker tilbage Frottér og brug en god creme/lotion.

Sukkeret skrubber nænsomt døde hudceller og snavs af kroppen og olien fugter og plejer din hud.

Få spændende nyheder og modtag gode tilbud

Få 15% på din første ordre

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

Ved indsendelse accepterer du behandling af dine data

Tusind tak

Her er din rabatkode

nyhedsbrev15

Vi glæder os til at modtage din ordre