Falling Leaves Sukkerscrub

Falling leaves sukkerscrub

Falling Leaves sukkerscrub er ren selvforkælelse med varmende og krydret duft af efterår og vinter. Forkæl dig selv og din hud med en hjemmelavet sukkerskrub – det er supernemt at lave den selv og du kan variere din sukkersscrub med alle slags æteriske olier (husk at købe nogle gode æteriske olier, hvor du er sikker på kvaliteten er i top, så er du sikker på ikke at bruge syntestiske duftstoffer på huden).

Bruger du økologisk sukker, økologisk kokosolie og økologisk æterisk, olie kan ud lave en 100% økologisk og kemifri sukkerskrub. Det er også en god veninde-, jule-, eller fødselsdagsgave.

Opbevar din scrub i et glas med låg. Husk at lukke låget ordentligt efter brug – så kan din sukkerscrub holde ret længe.

Der findes mange forskellige glas i alle størrrelser. Næste gang, du er ude og handle ind så kig efter de fine glas. Du kan også pynte dem med egne labels eller fine bånd.

Du skal bruge:

  • 60 gr mandelolie/evt. kokosolie
  • 90 gr økologisk sukker (rørsukker, hvis du vil have en lidt grovere scrub)
  • 8 dråber patchouli æterisk olier
  • 15 dråber sød appelsin æterisk olie
  • 4 dråber ingefær æterisk olie

Sådan gør du:

Smelt kokosolien i vandbad. Tag olien af varmen og tilsæt de æteriske olier. Bruger du mandelolie, skal du ikke opvarme olien, men bare blande olien godt med de æteriske olier. Bland sukkeret godt med olieblandingen og din sukkerscrub er klar til brug. Hæld blandingen på glas.

Brug sin bodyscrub 1-2 gange om ugen, når du er er i bad. Skyl din krop grundigt, så der ikke er rester af sukker tilbage Frottér og brug en god creme/lotion.

Sukkeret skrubber nænsomt døde hudceller og snavs af kroppen og olien fugter og plejer din hud.

Få spændende nyheder og modtag gode tilbud

Få 15% på din første ordre

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

Ved indsendelse accepterer du behandling af dine data