Rose æterisk olie

Skønne, skønne roser. Duften alene er helt fantastisk, men rose æterisk olie, har også aromaterapeutiske egenskaber, som du helt sikkert kan få glæde af.

Når du skal købe en rose æterisk olie er der et par ting, der er vigtige at vide. Der er en del “duftolier” eller æteriske olier på markedet, som er ret billige og godt nok dufter af rose, men som enten er kemisk fremstillede eller er fortyndet med f.eks bioalkohol. Disse olier kan ikke andet end at dufte. De har ingen aromaterapeutiske egenskaber og der er derfor ingen grund til at indånde dem eller bruge dem på huden.

Der skal bruges utroligt mange kronblade fra roser for at udvinde æterisk olie og derfor kan du regne med, at en god rosenolie koster en del.

Du kan købe rose absolute og rose otto i økologisk kvalitet til aromaterapi hos mimie.dk

Rosenolies aromaterapeutiske egenskaber

Rosen er den ubestridte dronning af alle blomster. Dens skønne duft fortryller sanserne og dens gavnlige virkning kærtegner huden. Den har en beroligende, styrkende og forfriskende effekt. Rosen er en af de smukkeste blomster i verden og med denne olie får du rosens skønne duft og dens terapeutiske egenskaber.

Ekstrakt af plukkede kronblade har en beroligende, anti-inflammatorisk og helende effekt. Den fugter og renser huden. Den vilde rose, der ikke dyrkes som en hybrid, er rig på umættede fedtsyrer, giver huden glød og har en helbredende virkning. Det er beroligende, balancerende, udrensende, styrkende og forfriskende.

Rosenolie har antidepressive egenskaber. Brug olien i en aromadiffuser om aftenen og giv din krop og sjæl ro. Bland med lavendelolie, der også virker beroligende.

Brug olien på uren hud. Brug en vatpind og dup en enkelt dråber olie direkte på bumser. Hvis din hud reagerer på det, kan du blande med lidt kokos- eller mandelolie.

Rosenolie er fantastisk i alle former for hjemmelavede hudplejeprodukter. Prøv f.eks at lave din egen natcreme eller saltskrub. Det gør du ganske let med lige dele salt og mandelolie (1 kop af hver) og æterisk olie efter behov.

Olien blander godt med jasmin og lavendel æteriske olier.

 

Få spændende nyheder og modtag gode tilbud

Få 15% på din første ordre

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

Ved indsendelse accepterer du behandling af dine data

Tusind tak

Her er din rabatkode

nyhedsbrev15

Vi glæder os til at modtage din ordre