Lav din egen økologiske duft med duftpinde

reed diffuser med duftpinde

Hvorfor ikke lave din egen reed diffuser med duftpinde? Det dufter godt og du behøver ikke købe en færdig duft, hvor du ikke ved, hvilke stoffer der er i, og hvordan de påvirker dig.

Hjemme hos os laver vi selv vores egne dufte og her får du en af vores yndlingsdufte. I vores webshop www.mimie.dk har vi et stort udvalg af økologiske olier, så du har mulighed for at lave din reed diffuser helt økologisk.

Forfriskende duft med duftpinde:

Du skal bruge:

Sådan gør du:

Hæld mandelolie i glasset. Tilsæt de æteriske olier og skru låget på. Ryst flasken godt og skru låget af igen. Sæt pindene i glasset og drej glasset fra side til side, så olien kommer godt rundt mellem pindene.

Fyld lidt ekstra æterisk olie i glasset efter behov. Det kan tage ca. et døgn før duften spreder sig, fordi olien skal trænge op gennem pindene.

Et godt tip:

Vil du skifte duft? Så er det ret let. Du kan bruge glasset igen. Gør det godt rent og tør efter med husholdningssprit. Det tager de sidste olierester. Køb nogle bambuspinde (de tynde, man bruger til grillspyd) og klip dem til, så de passer. Og så er du klar til at lave en ny duft.

Få spændende nyheder og modtag gode tilbud

Få 15% på din første ordre

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

Ved indsendelse accepterer du behandling af dine data

Tusind tak

Her er din rabatkode

nyhedsbrev15

Vi glæder os til at modtage din ordre