Diffuser blend med rose og myrra

Diffuser blend med rose, myrra og frankincense

Rose Absolute er en rigtig luksusolie – har du først duftet den ægte, rene rose absolute æteriske olie – så er du ikke i tvivl, hvis du falder over en billigere, måske syntestisk fremstillet rose æterisk olie.

Lige nu er rosen en af vores favoritolier – den bringer minder om glæde og kærlighed.

Rosenolien er så fin og ren, at bare en enkelt dråbe er nok. Du kan bruge den i alle basisolier og lave den skønneste, plejende olie eller bruge den i en aromadiffuser. Også her er en enkelt dråbe eller to nok.

Rose Absolute æterisk olier blander rigtig godt med både frankincense og myrra – begge de to olier bruges i aromaterapi til meditation og ro – og blandet med rose giver de 3 olier en fantastisk, aromaterapeutisk, beroligende stemning.

Vil du lave en blanding af æteriske olier til aromadiffuser? Så er denne helt fantastisk:


Få spændende nyheder og modtag gode tilbud

Få 15% på din første ordre

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

Ved indsendelse accepterer du behandling af dine data

Tusind tak

Her er din rabatkode

nyhedsbrev15

Vi glæder os til at modtage din ordre