Diffuser blend med rose og myrra

Diffuser blend med rose, myrra og frankincense

Rose Absolute er en rigtig luksusolie – har du først duftet den ægte, rene rose absolute æteriske olie – så er du ikke i tvivl, hvis du falder over en billigere, måske syntestisk fremstillet rose æterisk olie.

Lige nu er rosen en af vores favoritolier – den bringer minder om glæde og kærlighed.

Rosenolien er så fin og ren, at bare en enkelt dråbe er nok. Du kan bruge den i alle basisolier og lave den skønneste, plejende olie eller bruge den i en aromadiffuser. Også her er en enkelt dråbe eller to nok.

Rose Absolute æterisk olier blander rigtig godt med både frankincense og myrra – begge de to olier bruges i aromaterapi til meditation og ro – og blandet med rose giver de 3 olier en fantastisk, aromaterapeutisk, beroligende stemning.

Vil du lave en blanding af æteriske olier til aromadiffuser? Så er denne helt fantastisk: