AromaStick

aromastick inhaler

AromaStick fra Schweiz er en praktisk inhalator med æteriske olier, der gør det så let som aldrig før, at bruge æteriske olier i hverdagen. Inhalatoren er fremstillet af 100 % økologiske olier. Uanset dit humør er der en AromaStick, der giver dig et løft af energi eller en chance for at slappe af.

 

 

AromaStick inhalator med økologiske æteriske olier fåes i 6 varianter
  • Balance
  • Calm
  • Energy
  • Focus
  • Refresh
  • Relax
Hvad er AromaStick Natural Inhalers?

AromaSticks er inhalatorer fyldt med 100% økologiske æteriske olier. Her indånder du den rene, koncentreret kraft fra naturen. Aromasticks er udviklet til at kunne give dig et løft af energi eller et øjeblik med afslapning ved blot at inhalere forskellige dufte gennem din næse.

Hvorfor bruge en AromaStick?

Det er velkendt, at dufte kan påvirke vores humør og adfærd. Nu kan du let for glæde af fordelene ved æteriske olier, uanset hvor du er. Hver AromaStick er nøje analyseret og udviklet til at hjælpe med specifikke situationer fra en mangel på energi eller fokus på behovet for afslapning.
Aromastick er nem at bruge og lille nok til at passe være i tasken eller i lommen.

Hvordan virker en Aromastick?

AromaSticks arbejder ved at dufte, stærkt koncentreret, direkte til næsen hver gang du inhalerer. Det er en af de mest effektive måder at få glæde af æteriske olier.

Hvordan bruger jeg en Aromastick?

Du skal bare åbne hætten og holde den under næsen. Luk det ene næsebor og snus ind med det andet. Gentag med det andet næsebor og lad duften gøre resten.

Hvor ofte skal jeg bruge en AromaStick?

Du kan bruge inhalatoren så ofte som du vil max. 5-25 gange om dagen.

Holdbarhed:

AromaSticks er holdbare op til seks måneder efter åbningen. Men sørg for at skrue hætten på tæt efter brug, så duften ikke forsvinder. Opbevar gerne din stick køligt.

Hvorfor bruge en inhalator?

Forskning har vist, at jo mere koncentreret duften er, desto kraftigere er effekten på kroppen. Faktisk giver duftstoffer, der leveres direkte til næsen, en effekt, der er tre gange mere kraftfuld end den samme duft, der frigives i rummet. Den bedste måde at få dufte til næsen er med en nasal inhalator.

AromaStick næseinhalatornes patenterede filterteknologi har en række fordele:

Filteret inde i røret garanterer perfekt luftmængde og maksimal optagelse af duftmolekyler med hver snif. Det forhindrer olier i at komme i kontakt med røret, forhindre diffusion af olier i plastik og sikrer deres kvalitet.

Certifikater

AromaStick inhalatorer er certificeret Bio-Suisse Standard af Bio Inspecta, Schweiz, med følgende organiske certificering: Basisanforderung Bio.Inspecta: Certifikat nr. BVH-31635. Denne certificering fastslår, at 100% af de ingredienser, der anvendes i AromaStick Natural Inhalers er økologiske.

aromastick

 

Ved ved allergisk reaktion skal du stoppe med at bruge inhalatoren.

Opbevares uden for små børns rækkevidde

Bør ikke anvendes af børn under 6 år