BDHI – kosmetikcertificering

Hvad er BDIH?

BDIH er en non-profit sammenslutning af producenter og distributører af  lægemidler, sundhedsplejeprodukter, kosttilskud, naturkosmetik og produkter til personlig hygiejne . Det primære fokus er på støtte til små og mellemstore virksomheder. En del af de vigtigste opgaver for BDIH er fremme af konkurrenceevne af sine medlemmer med information.

Foreningen, der ligger i Mannheim (Tyskland), har mere end 440 producenter og distributører af:

• Kosmetik og Natural Cosmetics
• Kosttilskud
• Håndkøbsmedicin
• Medicinsk Udstyr

I 1996 – i samarbejde med førende Naturkosmetik producenter – er BDIH grundlagt med omfattende retningslinjer for certificeret naturkosmetik, under hensyntagen til forbrugernes forventninger. Med baggrund i retningslinjerne har et uafhængigt institut testet mere end 2.000 produkters indhold og produktionsmetoder.

BDIH og NATRUE – pålidelig dokumentation for naturlig og økologisk kvalitet

Naturkosmetik er mere populære end nogensinde. Derfor er det vigtigt, at  forbrugerne kan stole på kvaliteten af den kosmetik, de køber. Alle Logona produkter er BDIH mærket – et mærke, der har stået for tysk kvalitet i mere end 10 år.  Mange produkter er også certificeret af NATRUE og er Logona økologimærket – det garanterer høj økologisk kvalitet af vores produkter. Herudover er mange af Logonas produkter tildelt Öko-test mærket “god” eller “meget god”.

Logona er testvinder i adskillige økologiske kosmetikundersøgelser og har den tyske økologiske kosmetikcertificering BDIH. Logonas økologiske produkter indeholder ingen syntetiske konserveringsmidler, ingen kunstige farvestoffer, ingen mineralske olier eller kunstige duftstoffer og er uden indholdsstoffer fra dyr. Hud- og hårpleje skabt i harmoni med naturen.

I produkter mærket med BHID logoet findes der ikke syntetiske farvestoffer, syntetiske duftstoffer, ethoxylerede råstoffer, silikoner, paraffiner og andre produkter af jordolie. Som konserveringsmiddel er det, udover naturlig konservering, tilladt at anvende naturidentisk konservering, som benzylalkohol, sorbinsyre og salte heraf, salicylsyre og salte heraf samt benzoesyre salte heraf og ethylestre. Det skal altid angives i varedeklarationen, hvad et produkt er konserveret med.

Logona kvalitetsgaranti

Logona naturkosmetik opfylder strenge kriterier for kontrolleret naturkosmetik (BDIH og NaTrue)
Fri for syntetiske farver, dufte og konserveringsmidler
Fri for paraffinolie eller andre råvarer fra råolie
Made in Germany: udviklet og produceret i Tyskland
Overvejende veganske produkter
Udviklet og produceret uden dyreforsøg
Top økologisk kvalitet
Ingen brug af genmodificerede planter
Produktion i overensstemmelse med strenge økologiske standarder
Emballage i genbrugsvenligt materiale

Federation of Industrie and commercial enterprises for medicines, health products, food supplements and cosmetics e.V.
L 11, 20-22
68161 Mannheim
Germany
Phone: +49 (0)621 – 30 98 08 60
Telefax: +49 (0)621 – 1 22 91 72
Mail: bdih@bdih.de