Brugsanvisning Taowell Yogini Aromadiffuser

Brugsanvisning Taowell Yogini aromadiffuser

taowell yogini diffuser yogaduft

 

Smuk og enkel diffuser til aromaterapi og hygge. Toppen af diffuseren er lavet i smukt, matteret glas, der giver den et ekslusivt og enkelt udseende.

Leveres i flot æske sammen med 10 ml yogaduft  – en inspirerende duft med grapefrugt, patchouli og sandeltræ.

Taowell Yogini diffuser til essentielle olier kan indeholde op til 160 ml vand, og dækker et område på op til 25 m2. Den stopper selv, når den er tom. Du kan indstille Yogini til at skifte farve, køre uden farve eller beholde en bestemt farve efter eget valg.

 • Indstil forskellige farver
 • Vandsensor, der automatisk slukker diffuseren, når den er tom
 • Dækker op til 25 m2.
 • Leveres i fin æske sammen med 10 ml yogaduft

Brug diffuseren overalt i dit hjem. Den dækker på til 25 m2 og kan bruges i klinikker, yogastudier, hos fysioterapeuter eller hjemme i din stue.

Brug 6-8 dråber æterisk olie i vandbeholderen og nyd den afslappende effekt af aromaterapi. Brug altid kun æteriske olier eller duftolier, der ikke indeholder kemikalier eller tilsætningsstoffer.

Sådan bruger du aromadiffuseren:

 1. Diffuseren skal stå på et fladt og lige underlag.
 2. Tilslut strømkablet i diffuseren.
 3. Tag glastoppen af diffuseren
 4. Tag det inderste låg af diffuseren.
 5. Brug vand fra vandhanen med stuetemperatur og fyld diffuseren med max 160 ml vand
 6. Tilsæt 6-8 dråber æterisk olie – brug kun rene æteriske olier eller duftolier.
 7. Sæt toppen på basen igen.
 8. Sæt stikket i stikkontakten
 9. For at starte diffuseren skal du trykke på on/off
 10. Indstil farver ved at trykke på knappen til højre på diffuseren
 11. Påfyld IKKE vand mens diffuseren er tændt
 12. Diffuseren stopper automatisk, når den er tom for vand.

Vær opmærksom på:

Tipper diffuseren og bliver våd i den nederste del, skal du fjerne strømforsyningen og lade diffuseren tørre mindst 3 dage. Pas på, når du hælder vandet fra diffuseren eller fylder den igen. Der må ikke komme vand i lufttilførelsen.

Taowell Yogini diffuser funktioner:

Tænd/Sluk: 

 • Tryk en gang på tænd/sluk for at starte kontinuerlig ultralydsforstøvning. Samtidig starter lyset.
 • Tryk 2 gange og diffuseren slukker. Den slukker også, når vandbeholderen er tom for vand.

Lys – højre knap:

 • Tryk en gang på knappen til højre og farven begynder at skifte
 • Tryk 2 gange og farven bliver på den valgte farve
 • Tryk 3 gange og farven er igen som ved start

Tåge intensitet – venstre knap:

 • Tryk en gang på kanppen for at slukke for tågen
 • Tryk 2 gange for at genoptage tågen/dampen

Vedligehold af Taowell Yogini:

Rens  din diffuser hver dag efter brug med en fnugfri klud og en vatpind til den lille plade i midten (være forsigtig). Tøm altid vandet ud fra den modsatte side af luftåbningen. Diffuseren kan tage skade, hvis der kommer vand derned. Daglig rengøring anbefales for at undgå at kalk og olierester sætter sig.

Vær opmærksom på:

 • Brug kun koldt vand fra hanen i diffuseren. Hold ikke diffuseren direkte ind under vandhanen. Pas på, at diffuseren ikke bliver våd udvendigt
 • Brug kun den medfølgende strømforsyning
 • Brug ikke skarpe eller spidse redskaber til at åbne eller rense diffuseren.
 • Lad ikke diffuseren sidde i stikkontakten, når du ikke bruger den. Tag altid stikket ud og tøm vandbeholderen, hvis du ikke skal bruge den i et par dage.
 • Brug ikke alkohol eller skrappe rengøringsmidler i diffuseren. Den er kun til vand og æteriske olier.
 • Gem brugsanvisningen, der følger med diffuseren – kontakt os, hvis du har spørgsmål.
 • Rengør diffuseren ofte, da der samler sig kalkrester og rester efter æteriske olier.
 • Tøm diffuseren, hvis du ikke skal bruge den i et par dage.
 • Lad ikke diffuserens damp ramme tøj eller møbler. Olierne kan lave pletter.
 • Hvis diffuseren vælter eller tipper, men den er i brug og “basen” bliver våd, skal du hælde vandet ud. Tør difuseren af og lad den stå i mindst 24 timer
 • Intensiteten af dampen kan variere alt efter luftfugtighed, temperatur og evt. træk fra vinduer og døre.

Her kan du læse om de enkelte diffusere og gode råd til, hvilken diffuser, der passer netop til dit behov :

Diffuser Guide – Hvilken diffuser skal jeg vælge?

Indånding af æteriske olier er en af de mest effektive måder at opleve deres terapeutiske fordele på. Den bedste måde at inhalere æteriske olier er sprede dem i dit hjem med en ultrasonic diffuser.

Hvad er en ultrasonic aromadiffuser?

En ultrasonic diffuser er en elektronisk diffuser der spreder æteriske olier i luften. Den virker ved at bryde de æteriske oliepartikler ned til mikro-molekyler og derefter sprede dem i luften som negative ioner. Negativt ladede ioner vil knytte sig til skadelige positivt ladede partikler i luften og hjælpe med at rense dit hjem.

Hvordan virker en ultrasonic diffuser?

Ultrasonic diffusere påfyldes vand og æteriske olier tilsættes derefter til vandet, hvor de forbliver på vandets overflade. Ultrasonic diffusere arbejder ved hjælp af ultrasoniske vibrationer til omrøring af vandet. I processen dannes en let tåge (vanddamp) og der frigøres negative ioner samtidig med at luften fugtes.

Ved brug af æteriske olier i din Ultrasonic Diffuser bliver oliens partikler spredt i luften sammen med vand og efterlader din bolig duftende frisk. Det er på den måde, at du kan drage fordel af æteriske oliers terapeutiske egenskaber.

Hvorfor bruge en ultrasonic diffuser?

Fordi det er en fantastisk måde at bruge æteriske olier i dit rum uden at ødelægge de æteriske oliers egenskaber. De er mere langt mere effektive end olielamper med stearinlys, fordi olierne opvarmes og dermed mister nogle af deres terapeutiske egenskaber.

Hvad er en æterisk olie?

Æterisk olie er “essensen” af forskellige planter og blomster. På trods af sit navn er æterisk olie ikke olie, men har en meget rig blanding af naturlige molekyler med vigtige terapeutiske kræfter.  Æteriske olier er brugt siden tidernes morgen, og bliver i dag stadig brugt  på grund af deres helbredende fordele uden bivirkninger.

Hvordan er æteriske olier udvundet?

Æteriske olier er stærkt koncentrerede olier udvundet fra aromatiske planter som lavendel og rosmarin. Faktisk omkring 700 forskellige slags planter indeholder nyttige æteriske olier, og der er flere metoder, der anvendes til at udtrække dem – den mest almindelige er destillation.

Produktion af æteriske olier  følger årstiderne. For eksempel bruges der omkring 3500 kg håndplukkede blomster fra maj til slutningen af juni til en liter rosenolie.

Hvordan virker æteriske olier?

Åndedrættet er ikke kun en vigtig funktion. Lugtesansen har en direkte effekt på vores psyke. Fra talrige kliniske undersøgelser ved vi, at duft stimulerer millioner af nerveceller i vores slimhinder, der sender målrettede budskaber til vores hjerne og giver en følelse af velvære, komfort og sindsro.