Lav din egen økologiske duft med duftpinde

duftpinde med økologiske olier

Hvorfor ikke lave dine egne duftpinde med økologiske olier? Det dufter godt og du behøver ikke købe en færdig duft, hvor du ikke ved, hvilke stoffer der er i, og hvordan de påvirker dig.

Hjemme hos os laver vi selv vores egne reed diffusere og her får du en af  af vores yndlingsdufte. I vores webshop Mimie.dk har vi et kæmpe udvalg af økologiske olier, så du har mulighed for at lave din reed diffuser helt økologisk.

Køb glas (tomt) med duftpinde her:

 

Reed Diffuser med 6 duftpinde

Forfriskende duft med duftpinde:

Du skal bruge:

Sådan gør du:

Hæld mandelolie i glasset. Tilsæt de æteriske olier og skru låget på. Ryst flasken godt og skru låget af igen. Sæt pindene i glasset og drej glasset fra side til side, så olien kommer godt rundt mellem pindene.

Fyld lidt ekstra æterisk olie i glasset efter behov. Det kan tage ca et døgn før duften spreder sig, fordi olien skal trænge op gennem pindene.

Et godt tip:

Vil du skifte duft? Så er det ret let. Du kan bruge glasset igen. Gør det godt rent og tør efter med husholdningssprit. Det tager de sidste olierester. Køb nogle bambuspinde (de tynde, man bruger til grillspyd) og klip dem til, så de passer. Og så er du klar til at lave en ny duft.