Massageolie med lavendel, pebermynte & rosmarin

massageolie med lavendel pebermynte rosmarin

Lækker massageolie med forfriskende pebermynte, beroligende lavendel, og stimulerende rosmarin. Du kan let lave din egen massageolie. Så ved du, hvad du bruger på din hud og du kan let undgå kedelig kemi. Det tager kun 5 minutter og her får du opskriften på den skønne massageolie, du kan bruge på hele kroppen, enten til massage eller som kropsolie efter badet.

Du kan også lave dine egne olier, bruge dine egne labels og let lave venindegaver, fødselsdagsgaver m.m .

Ingredienser:

50 ml mandelolie
10 dråber lavendel æterisk olie
10 dråber rosmarin æterisk olie
8 dråber pebermynte æterisk olie

Sådan gør du:

Dryp de æteriske olier i en 50 ml mørk flaske. Hæld mandelolie i flasken til toppen. Fyld ikke flasken for meget, der skal være plads til, at den kan rystes. Luk flasken og ryst godt. Brug olien som kropsolie efter badet eller som massageolie. Opbevar den køligt og mørkt, så forlænger du holdbarheden.

Duft til diffuser

Kan du lide duften? Så kan du let lave din egen blanding af æteriske olier til diffuser. Du må ikke bruge vegetabilske olier i en aromadiffuser. En diffuser er en elektrisk duftlampe, der som regel bruger vand til at lave en damp, der spreder de æteriske olier. Bruger du gode æteriske olier, får du ikke kun glæde af duften, men også oliernes aromaterapeutiske egenskaber.

Ingredienser:

3 dråber lavendel æterisk olie
3 dråber rosmarin æterisk olie
2 dråber pebermynte æterisk olie

Dryp de enkelte olier i din diffuser (følg brugsvejledningen på din diffuser) og nyd den skønne duft.