Økologisk Sheasmør (uraffineret)

79,00 DKK

100% økologisk og koldpresset sheasmør (uraffineret) – filtreret og uden tilsætningsstoffer.

Uraffineret betyder at sheasmørret er udvundet uden brug af kemiske stoffer.

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

100 ml

På lager

Varenummer (SKU): 370013-1 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Beskrivelse

Økologisk Sheasmør (Butyrosperum parkii) – Uraffineret

 

Økologisk uraffineret sheasmør uden tilsætningsstoffer til kosmetik. Duften er mild og nøddeagtig, og fordi det er uraffineret, er alle de dyrebare egenskaber bevaret.

 

Du kan kende uraffineret sheasmør på farven og duften. Uraffineret vil det have en gylden farve og dufte nøddeagtigt – en lidt speciel duft.

 

Sheasmør er en af naturens vidundere. Det har været anvendt i årtusinder af mange generationer af afrikanske mennesker til hudpleje, babypleje, healing og mad.

 

Sheasmørret udvindes af nødder fra Sheatræet (Butyrospermum parkii), som vokser på savannen i det vestlige Afrika. Det engelske navn Shea kommer fra sin bambara navnet “sii”, som betyder hellig.

 

Sheasmør beskytter huden mod solen og dehydrering. I årtusinder har folk brugt det til at beskytte deres hud fra udtørrende vind og sol og for at helbrede mange hudproblemer, mindre sår og forbrændinger. Om den egyptiske dronning Nefertiti, som var utrolig smuk, blev det sagt at hendes legendariske skønhed skyldtes hendes brug af Sheasmør.

 

Sheasmør er et af de bedste produkter til hudpleje særligt om vinteren. Det giver de ekstra fugt, vitaminer, næringsstoffer og beskyttelse din hud. Det er også den perfekte læbepomade til at beskytte dine læber fra det kolde og tørre vejr.

 

De sheasmørret både er fugtgivende og mildt, er det også ideelt til babypleje. Afrikanske kvinder har i årtusinder brugt sheasmør til at beskytte og pleje deres babyers hud. Bruger du sheasmør får du en helt naturlig og kemifri hudpleje.

 

Egenskaber:

 

  • Fugtgivende
  • Styrker huden
  • UV-beskyttende  (UVB SPF faktor på 3-6)
  • Gør huden stærkere og mere smidig
  • God til mindre sår og forbrændinger
  • Mindsker irritation ved eksem og nældefeber
  • Beskyttende og plejende ved tør og følsom hud
  • Smeltepunktet på sheasmør er 40°C.

 

Oprindelsesland: Vestafrika

 

Opbevares køligt og væk fra sollys.

 

 

Du kunne også være interesseret i...

  • økologisk bivoks til kosmetik

    Hedenhus Bivoks Økologisk

    49,95 DKK
    Tilføj til kurv
  • master scent æterisk olieblanding taoasis

    Master Scent Æterisk Olie

    79,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • daily essentials essential oils tisserand

    Daily Essentials 3 x 9 ml æteriske olier

    229,00 DKK
    Tilføj til kurv