Rosmarin Økologisk Æterisk Olie

189,00 DKK

Økologisk Rosmarin Æterisk Olie (Rosmarinus Officinalis)

Rosmarinolie er en stærk og krydret æterisk olie.

Olien er stimulerende og varmende og bruges i aromaterapi til at lindre generel ømhed.

Soil Association Health & Beauty Økologisk Certifikat
Soil Association Food Grade Økologisk Certifikat
Allergener
Producentens Sikkerhedsblad

10 ml

Soil Association

 

 

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Økologisk Rosmarin Æterisk Olie (Rosmarinus Officinalis)

 

Anvendelse af rosmarin kan dateres helt tilbage til oldtiden, hvor de gamle grækere og romere brugte krydderurten i forbindelse med rensning og heling af huden.

 

Rosmarin æterisk olie (Rosmarinus officinalis) hører til mint familien (Lamiaceae), der er hjemmehørende i Middelhavsområdet og vokser godt nær havet. Det bruges som en krydderurt til  kød, krydrede retter, og salater. Det bruges sparsomt i urteblandinger på grund af sin intense duft. Den æteriske olie bruges i kosmetik og i nogle farmaceutiske præparater.

 

Brug af rosmarinolie:

 

Hudpleje: Rosmarinolien kan bruges på huden. Den har den en rensende effekt og er effektiv til bekæmpelse af fedtet og uren hud, da den renser i dybden, der kan sørge for, at du kan rengøre din hud helt ned i porerne.

 

Rosmarinolie er velegnet til tør hud. Den virker stimulerende og efterlader huden smidig og fugtet. Olien har antibakterielle egenskaber i lighed med mange andre æteriske olier og kan med fordel blandes med andre æteriske olier til hudpleje.

 

Rosmarin æterisk olie øger også blodcirkulationen i huden, og hjælper med en sund og naturlig glød.

 

Aromaterapi & rosmarinolie:

 

Oliens skønne duft har nogle helt specielle aromaterapeutiske egenskaber. Duften kan stimulere hukommelsen og give mental klarhed. Olien bruges af aromaterapeuter til behandling af eksamensangst og til at hjælpe med at samle tankerne.

 

Duften af rosmarin virker afslappende og afstressende og kan med fordel blandes med andre olier f.eks citrongræs eller pebermynte.

 

Rosmarin er meget brugt i aromaterapiprodukter, f.eks til duftolier, rengøringsmidler og luftfriskere.

 

Udvundet ved: dampdestillation

 

Kemiske betanddele: 1,8 cineol, a-pinen, kamfer

 

Oprindelsesland: Spanien

 

NHR Organic Oils bruger ingen konserveringsmidler i deres produkter. 99% af andre økologiske og naturlige producenter bruger konserveringsmidler, der giver en længere holdbarhed, men vil du udsætte din krop for det? NHR Organic Oils er ikke parate til at gå på kompromis på nogen måde med renheden. Der tappes derfor hver dag i små mængder. Holdbarheden kan være kortere (fra 6 måneder op til 2 år), men til gengæld bruger du de reneste certificerede økologiske produkter, du kan købe i verden.

 

Økologisk Certifikat – denne æteriske Olie er certificeret økologisk af Soil Association, der betyder, at du kan være sikker på, at den er fremstillet med de højeste etiske og miljømæssige standarder. Soil Association standarder overstiger den britiske regerings minimumskrav til økologiske produkter på mange områder, men især i dyrevelfærd, GM og brugen af pesticider.

 

Soil Association Health & Beauty Økologisk Certifikat
Soil Association Food Grade Økologisk Certifikat
Allergener
Producentens Sikkerhedsblad

Soil Association

 

 

 

  • Opbevares utilgængeligt for børn
  • Undgå kontakt med øjnene.
  • Opbevares køligt.
  • Brug aldrig æteriske olier ufortyndede på huden.
  • Brug ikke æteriske olier på børn.
  • Brug ikke æteriske olier, hvis du er gravid, er kronisk syg, har epilepsi, astma eller forhøjet blodtryk uden at konsultere din læge først.

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud Økologisk Mandelolie Sød

    Sød Mandelolie Økologisk

    159,00 DKK 129,00 DKK
    Tilføj til kurv