Tilbud

Tamanu olie økologisk 50 ml

99,00 DKK 89,00 DKK

Økologisk tamanu olie (Calophyllum inophyllum), koldpresset med en dyb grøn farve og en skøn krydret duft.

Tamanu olie har anti-inflammatoriske egenskaber og indeholder omega 6 & 9. Olien er fantstisk til acne, eksem, psoriasis, solskoldning, strækmærker og tør eller revnet hud.

50 ml

På lager

Varenummer (SKU): 7083-1 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Beskrivelse

Tamanu olie økologisk (Calophyllum inophyllum)

Økologisk tamanu olie fra Indien udvindes på traditionel vis ved koldpresning.  Ved koldpresning bevares alle de vigtige egenskaber af olien.

 

Tamanuolie har en mørkegrøn farve, en ret tyk konstistens og en meget karakteristisk duft af tamanu nød. Duften forsvinder ret hurtigt, når olien bruges på huden og olien absorberes også let.

 

INCI : 100% Calophyllum Inophyllum Seed Oil

 

Udvundet: ved koldpresning

 

Oprindelsesland: Indien

 

✔ Rig på vitaminer og mineraler

✔ Til pleje af irriteret og kløende hud, acne, eksem, solskoldning, strækmærker og tør/revnet hud

✔ Rig på antioxidanter, Omega 6 & 9 og E-vitamin

✔ Velegnet til alle hudtyper

 

Hudpleje:

 

Tamanu Olie er en meget kraftfuld olie – en slags mirakelolie, der i århundreder har været brugt i Sydøstasien og på Stillehavsøerne mod alle slags hudproblemer.

 

Men i vesten har vi også fået øjnene op for tamanuolie. Her bruges olien til naturlige behandlinger af akne og ar efter akne, eksem, strækmærker, udslæt, ardannelse, psoriasis m.m. Olien kan bruges til alle hudproblemer.

 

Tamanuolie kan bruges direkte på huden, men også i hudprodukter, du selv laver. Olien kan også blandes med andre olier, f.eks hybenkerneolie eller mandelolie.

 

Du kan bruge tamanuolie overalt på kroppen eller i ansigtet, eller du kan nøjes med at påføre olien der, hvor du har problemer med din hud.

 

Brug ikke Tamanuolie, hvis du er nøddeallergiker!

 

Oprindelsesland: Indien

 

Konsistens af tamanuolie

 

Tamanuolie er en ret kraftig/tyk olie, som meget let kan blive fast, grumset og have bundfald. Det betyder ikke, at olien er dårlig – tværtimod. Det er simpelthen bare sådan den er. Opbevar olien ved stuetemperatur og omryst flasken inden brug. Køber du tamanuolie i vinterhalvåret, når det er koldt udenfor, kan du opleve, at den er meget tyk i konsistensen. Det er derfor en god ide at lade den stå og blive opvarmet ved stuetemperatur eller evt. sætte den på en radiator eller i lunkent vandbad.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Jojobaolie økologisk simmondsia chinensis seed oil

    Jojobaolie Økologisk 100 ml

    149,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • hybenkerneolie økologisk rosa canina

    Hybenkerneolie Økologisk 50 ml

    149,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Tilbud økologisk arganolie argania spinosia

    Økologisk Arganolie 50 ml

    99,00 DKK 69,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • tamanu olie økologisk nhr organic oils

    Tamanu olie økologisk 100 ml

    259,00 DKK
    Tilføj til kurv