Sweet Sleep aroma roll-on

Sweet Sleep æterisk olie

Vil du gerne have din æteriske olier med i tasken klar til brug? Det er let og meget pratisk og du kan lave lige den duft, du bedst kan lide eller blande dine æteriske olier, så du få glæde af deres aromaterapeutiske egenskaber.

Sweet Sleep er en blanding af æteriske olier med beroligende og afslappende aromaterapeutiske egenskaber. Duften er krydret og træagtig, men ikke tung.

Du kan sagtens bruge din sweet sleep aroma roll-on hele hele dagen, men specielt om aftenen og inden sengetid, vil du få glæde af sweet sleep.

Brug sweet sleep aroma roll on på håndleddene, brystkassen eller under fødderne. Olien optages lynhurtigt i blodet via fodsålen – det er faktisk det sted på kroppen, hvor olierne hurtigst går over i blodet gennem huden.

Det skal du bruge:

Næsten alle olier, du kan købe hos Mimie.dk er økologiske og du kan derfor lave dine aroma roll-ons med æteriske olier, der 100% rene & økologiske.

Sådan gør du:

Hæld dråberne af de æteriske olier i en tom og ren roll-on flaske (10 ml) Du kan rense flasken med husholdningssprit, hvis den har været brugt før.

Fyld flasken med mandelolie. Lad være med at fylde flasken helt op. Sæt kuglen på og skru låget på. Ryst flasken godt.

Din aroma roll-on er klar til brug direkte på huden. Det er super let og vi håber, du bliver rigtig glad for din nye olie.

Køb økologiske olier hos Mimie.dk