Tisserand Aromatherapy

Se alle produkter fra Tisserand Aromatherapy her

Tisserand Aromatherapy – Historie

Det var Robert Tisserands mor, der først introducerede ham til aromaterapi, hvilket førte til en passion for det emne, der fortsætter den dag i dag.

Robert praktiserede allerede åndelig helbredelse i en alder af 15, men det var i en alder af 17, at han besluttede han ønskede at dele fordelene ved æteriske olier og aromaterapi med andre, for at forbedre deres sundhed og lykke.

Hans vision var at bringe æteriske olier og  produkter baseret på æteriske olier ind  i alles hjem. i 1960’erne fandtes det faktisk ikke.

Efter år som  studerende  og praktiserende  massageterapeut og healer, startede Robert Tisserand Aromatic Oil Company i 1974 fra sit soveværelse i sit hus i London. I løbet af de næste otte år til at skrev Robert Tisserand sin første bog: The Art of Aromatherapy. Bogen udkom i 1977.

Siden 1974 har Robert Tisserand leveret de reneste æteriske olier til både professionelle og entusiaster og idag anerkendes Tisserand Aromatherapy som ledende inden for aromaterapi og velvære.

Alle æteriske olier er enten 100% økologiske, høstet etisk eller er vokset vildt.

Produkter fra Tisserand Aromatherapy anvendes og anbefales af professionelle aromateraputer rundt om i verden.

PRODUKT OG INGREDIENSER er ikke testet på dyr af eller for TISSERAND aromaterapi.

‘NEJ’ til syntetiske duftstoffer – der bruges kun rene æteriske olier udvundet fra planter og træer, hvor deunikke terapeutiske og aromatiske egenskaber er bevaret.

‘NEJ’ til SLS / SLES – der bruges alternative, skumdannende midler, såsom ALS, som er afledt af kokosolie og fri for petrokemikalier, til levere mild skum, der er venlig mod huden.

‘NEJ’ for parabener – Tisserand bruger (chlorphenesin, kaliumsorbat, natriumbenzoat, for at nævne nogle få), der er lige så effektive med hensyn til mikrobiologiske tests, men ofte er mildere for huden.

‘NEJ’ til animalske ingredienser: Ingen animalske ingredienser, såsom lanolin eller bivoks: Produkternerne og ingredienserne er ikke testet på dyr. Tisserand er certificeret af Vegan Society.

‘NEJ’ til andre ingredienser så som ftalater, formaldehyd, petrokemi (såsom mineralsk olie, paraffin og vaseline), propylenglycol, aluminiumforbindelser, triclosan, BHA, methyldibromoglutaronitrile, triethanolamin, DMDM hydantoin, diazolidinylurinstof og quaternium-15.

‘JA’ til økologisk – Hvor det er muligt, er der brugt økologiske ingredienser.

Producent: Tisserand Aromatherapy. MADE IN ENGLAND.