Alt du skal vide om sheasmør

Kender du sheasmør – det kan blive din bedste ven, hvis du har tør og følsom hud.

Sheasmør er en alsidig og populær ingrediens, der har vundet popularitet i hudplejeindustrien i de senere år. Smørret bruges i rigtig mange cremer og hudplejeprodukter. Du kan sagtens bruge sheasmør helt rent på huden. Her smelter det og både fugter og plejer.

Sheasmør udvindes fra nødderne af sheatræet – et træ, der vokser i Afrika. Smørret har været anvendt i århundreder af afrikanske kvinder som en naturlig ingrediens til at beskytte og pleje huden.  Sheasmør er rig på fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter, som gør det til en fantastisk ingrediens i hudplejeprodukter. De naturlige ingredienser kan hjælpe med at forbedre hudens elasticitet og fugtighed, reducere inflammation, mindske forekomsten af rynker og fine linjer.

En af de bedste ting ved sheasmør er, at det kan anvendes på alle hudtyper, selv på følsomme og tørre hudtyper. Det har en blød og glat konsistens, der gør det let at påføre og absorberes hurtigt i huden uden at efterlade en fedtet følelse.

Der er flere måder at bruge sheasmør på i din daglige hudplejerutine. Du kan anvende den som en fugtgivende creme til dit ansigt og krop, som en naturlig solcreme, som en læbebalsam eller endda som en hårkur til at fugtgøre og blødgøre dit hår.

Når du køber sheasmør, skal du være opmærksom på at vælge et produkt, der er 100% rent sheasmør uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Jo renere produktet er, jo flere fordele vil det give din hud. I sidste ende er sheasmør en naturlig og alsidig ingrediens, der kan hjælpe med at forbedre hudens sundhed og udseende. Det er en god idé at tilføje sheasmør til din hudplejerutine, og du vil snart opdage de fantastiske fordele, som denne ingrediens har at tilbyde.

Du kan bruge sheasmør i din daglige hudpleje helt rent, men også i læbepomader og cremer, som du selv kan lave.

Her får du opskriften til en god læbebalsam: let og plejende læbepomade

Du kan købe økologisk, uraffineret sheasmør her. Uraffineret betyder at sheasmørret er udvundet uden brug af kemiske stoffer. Du kan kende uraffineret sheasmør på farven og duften. Uraffineret vil det have en gylden farve og dufte af nødder.

 

Få spændende nyheder og modtag gode tilbud

Få 15% på din første ordre

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

Ved indsendelse accepterer du behandling af dine data

Tusind tak

Her er din rabatkode

nyhedsbrev15

Vi glæder os til at modtage din ordre